Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Oudstrijderslaan 46
3140 Keerbergen

search

Arrangement

01
Afscheid nemen is nooit aangenaam

Niemand neemt graag afscheid. Als u toch afscheid moet nemen hoort daar vaak een bloemetje bij.

Bij deze emotionele gebeurtenis zorgt passen rouwwerk voor de mooiste laatste groet.
Bij Beau Terra nemen we bloemen, kistversiering, grafstukken en rouwkransen heel serieus.
Onze medewerkers geven u graag advies en zoeken samen met u uit welk rouwwerk passend is.

Bij het overlijden van een dierbare schieten woorden vaak te kort en wilt u natuurlijk afscheid nemen met een passen rouwarrangement.

Vooral als zo’n rouwarrangement iets persoonlijks heeft, waardoor het goed past bij de overledene, of bij gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Wij staan u graag persoonlijk te woord in onze winkel waar wij met ruime aandacht u adviseren bij de keuze van een passend rouwarrangement. Wij helpen u bij de keuze van het soort, de vorm en de stijl van het stuk waarmee u uw laatste groet in bloemen kunt vertalen.

Linten / kaarten

02
Rouwlinten of Rouwkaarten

U kunt er voor kiezen om een rouwlint of rouwkaart in het arrangement te verwerken.